Meer informatie
0356242003

dierenwinkel hilversum facebookActies &
Aanbiedingen

Dierenbenodigdheden | Uitgelicht

   
Lex & Max
Vintage kussen postzak.

100 x 70 cm.
Prachtige gevulde hondenkussens in een moderne Vintage look. De kussens zijn gemaakt van gerecycled tentdoek waardoor niet één kussen het zelfde is. Zo is het Lex&Max® Vintage hondenkussen een uniek object in uw huiskamer.
 

Adviesprijs € 129,95
Onze Webwinkel prijs (klik hier)

 

Superpremium TopCroc
Langhout's aanbieding!                
De beste betaalbare kwaliteit voor uw hond. Echte kwaliteit brokken. Uw hond verdient toch het beste! Stap in zeven dagen over op Langhout’s superpremium topcroc en profiteer van de kwaliteit van grote merken als Royal canin en Eukanuba. Laat uw hond genieten van de beste prijs kwaliteit verhouding van dit moment!

Adviesprijs € 49,95
Onze Webwinkel prijs (klik hier)

PetSafe Kattenluik
Microchip Smartflap

Dit kattenluik werkt op de identificatiechip van uw kat, deze heeft dus geen halsband meer nodig.
Het kattenluik heeft, Batterij back-up, past in muren tot 25cm dik, een Timer functie en 3 jaar garantie. Voor meer info kijk klik hier
 

Op
Voorraad

 

  Langhout's Klantenkaart

Heeft u hem al? Met de klantenkaart van Langhout’s dierenspeciaalzaak profiteert u als vaste klant van scherpe aanbiedingen en spaart u bovendien standaard voor kortingen op uw favoriete producten. Vraag hem snel aan in de winkel en profiteer direct!
 

 

Langhout's Bezorgservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van onze bezorgservice. Uw favoriete boodschappen in de meeste gevallen gratis aan huis bezorgd. Vraag naar de mogelijkheden. Bestellen kan telefonisch, in de winkel of via onze WEB WINKEL
 

 

  Uw hond of kat jarig?

Bij Langhout’s dierenspeciaalzaak krijgt uw hond of kat de aandacht die het verdient. Geef de verjaardag van uw hond of kat door en ontvang een persoonlijke felicitatie en verrassing voor uw huisdier. Uw hond verdient toch ook een verrassing op zijn verjaardag?

 

Hilvertsweg 115
1214 JB Hilversum
035 624 2003
info@langhoutdierenspeciaalzaak.nl


© Langhout Dierenspeciaalzaak Website design amsterdam