Meer informatie
0356242003

dierenwinkel hilversum facebookActies &
Aanbiedingen

Vachtverzorging

Vachtverzorging is bij elke hond nodig. De hoeveelheid tijd die u hier aan kwijt bent is per hond verschillend. U kunt zich voorstellen dat een langharige hond vaker gekamd of geborsteld moet worden dan een kortharige hond. Maar ook de vacht van een kortharige hond moet tijdens de rui periode onder handen genomen worden. Ook welke borstel of kam u nodig hebt is per vacht verschillend. Wij hebben meer dan 15 verschillende soorten kammen en borstels in het assortiment. Om te zien welke kam of borstel het best bij uw hond past is het raadzaam advies in te winnen bij 1 van onze medewerkers.

Naast het kammen kan het in sommige gevallen nodig zijn uw hond eens grondig te wassen. Ook daarvoor bieden wij een totaal assortiment, aangepast aan het haartype van uw hond, aan. Gebruik nooit mensen shampoo. Deze zijn veel te agressief voor honden kunnen de huid en vacht van de hond beschadigen. 

Voor een overzicht vachtverzorgingsproducten kunt u kijken op onze webshop : www.langhoutdieren.nl

 

Gebitsverzorging

Een goed gebit is belangrijk voor de gezondheid van de hond. Houdt het gebit dus in goede conditie. Een totale gebitsverzorging bestaat uit een aantal onderdelen.

Naast het "gewone" kauwmateriaal als buffelhuid en bijvoorbeeld dentastix is het belangrijk de tanden van uw hond te poetsen om de vorming van tandplak tegen te gaan. Het klinkt misschien raar maar het poetsen van het gebit van uw hond, voorkomt problemen op latere leeftijd. Om uw hond hieraan te laten wennen kunt u het best al op zeer jonge leeftijd hiermee beginnen. Naast de tandenborstel zijn er ook poeders te koop die u aan het voer kan toevoegen. Deze plaque stop bevat enzymen die het tandplak verwijderen.

Het kauwmateriaal is een belangrijk onderdeel van de gebitsverzorging. Laat uw hond na elke maaltijd 15 tot 30 minuten lekker kauwen. Op deze manier worden etenresten die tussen de tanden en kiezen blijven zitten verwijderd, en voorkomt u de aanslag van tandplak.

Voor een overzicht van alle gebitsverzorgingsproducten kijkt u op onze webshop : www.langhoutdieren.nl

 

Hilvertsweg 115
1214 JB Hilversum
035 624 2003
info@langhoutdierenspeciaalzaak.nl


© Langhout Dierenspeciaalzaak Website laten maken Hilversum