Meer informatie
0356242003

dierenwinkel hilversum facebookActies &
Aanbiedingen

Halsbanden en Riemen

U wilt er natuurlijk voor zorgen dat uw hond er netjes bijloopt in de buurt. Wij hebben een groot assortiment halsbanden en riemen van zowel leer als nylon. De nylon banden van bijvoorbeeld Rogz 4 Dogz zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien verstelbaar. Naast de nylon banden hebben we 100% leren halsbanden in verschillende diktes en kleuren. Bij elk van deze halsbanden hebben we bijpassende riemen zodat uw hond er altijd netjes bijloopt.

De bijpassende riemen zijn er in verschillende diktes en lengtes. Informeer bij uw puppycursus welke lengte u het best kan aanschaffen. Wist u dat het in Hilversum verplicht is uw hond aan te lijnen? Voor een overzicht van een deel van ons assortiment kijkt u op: www.langhoutdieren.nl

Tuigjes

Het voordeel van een hondentuig is dat de kracht op de borst komt in plaats van op de nek of rug. Dit kan handig zijn bij hondjes die snel nek- of rugproblemen of last van de luchtwegen krijgen zoals Teckels of Franse Bulldogs.

Een misverstand is dat een tuig ervoor zorgt dat de hond minder zal trekken. Hij heeft juist meer kracht om te trekken omdat hij met een tuig kracht zet met zijn hele lichaam in plaats alleen zijn nek.

Mocht uw hond enorm trekken dan zijn er daarvoor speciale anti trek tuigen te koop. Deze werken anders dan de reguliere tuigen. De halti harness bijvoorbeeld zorgt ervoor de hond op het moment van trekken zichzelf corrigeert. Het gebruik van deze tuigen voorkomt trekken op een diervriendelijke manier zonder dat uw hond pijn heeft. Halti Harness zorgt ervoor dat het wandelen weer aangenaam wordt voor hond en baas.

Voor in de auto zijn er speciale veiligheidstuigen te koop die u makkelijk aan de veiligheidsgordel kunt klikken. Door het brede voorstuk zal het niet snijden op het moment van remmen. In sommige europese landen is het gebruik van zulke tuigen al verplicht. Voor een overzicht van de tuigjes en anti trek hulpmiddelen kijkt u op : www.langhoutdieren.nl

Muilkorven

In sommige gevallen kunt u genoodzaakt zijn uw hond te moeten muilkorven. We bieden een aantal soorten muilkorven aan. Houdt er rekening mee dat wanneer u een hond muilkorft, deze nog maar beperkt kan hijgen. Dit kan bij mooi weer problemen geven. Op deze manier kan de hond zijn hitte niet kwijt. De muilkorven van Baskerville zijn de enige korven die wel geschikt zijn om bij mooi weer te dragen.

Kijk u op www.langhoutdieren.nl voor een overzicht van al onze muilkorven en snuitjes.

 

Hondenlampjes

Vooral in de hefst en winter is het soms moeilijk om in het donker uw hond terug te vinden. Om dit probleem op  te lossen zijn er speciale hondenlampjes te koop. Deze lampjes bevestigd u aan de halsband zodat uw hond ook in de struiken of op de hei op grote afstand zichtbaar is. Naast de lampjes van Roglite hebben we ook de Visio light halsbanden in het assortiment. Deze led tubes bevestigd u als een halsband om de nek van uw hond. Ze kunnen opgeladen worden via een USB kabel zodat u nooit meer de batterij hoeft te vervangen. Voor informatie over de lampjes kijkt u op: www.langhoutdieren.nl

Uitrollijnen

Wilt u de hond iets meer ruimte geven maar toch controle houden? Dat kan met de flexi uitrollijnen. Flexi is het merk op het gebied van uitrollijnen. De kwaliteit van deze lijnen is super. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. In zowel tape als koord. Kijk voor een overzicht op: www.langhoutdieren.nl

Vari Kennels

Wilt u de hond meenemen op reis met het vliegtuig dan bent u verplicht zich te houden bepaalde afmetingen en regels.

De originele Vari-Kennel® is bekend om zijn degelijkheid en duurzaamheid. Overal ter wereld worden deze gebruikt door dierenartsen, fokkers en dierentransport-specialisten. Vari Kennel® is de standaard reiskooi voor in de auto, als bench en/of voor veilig luchtvaart-, boot- en treintransport.

Vari Kennels zijn vervaardigt van robuust warmtebestendig kunststof. Voorzien van stevige metalendraaddeur met veiligheidssluiting en metalen ventilatieroosters.

De vari kennels zijn goedgekeurd volgens internationale IATA normen(International Air Transport Association) voor luchtvaart transport. Deze transportkooien worden door nagenoeg alle luchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM goedgekeurd.

Kijk voor de exacte afmetingen op: www.langhoutdieren.nl

Wilt u uw hond in de auto vervoeren maar wilt u geen vieze bekleding, dan kunt u ervoor kiezen een een speciaal daarvoor gemaakt autokleed te gebruiken. Op deze manier blijft de bekledeing van de auto altijd netjes. Wel zo handig als de hond met nat weer van de hei zo de auto in moet.

 

     

 

Hilvertsweg 115
1214 JB Hilversum
035 624 2003
info@langhoutdierenspeciaalzaak.nl


© Langhout Dierenspeciaalzaak Website design amsterdam