Meer informatie
0356242003

dierenwinkel hilversum facebookActies &
Aanbiedingen

Hondenvoer

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hondenvoer. We bieden een totaal assortiment aan, die aansluit bij de behoefte van uw hond. U vindt een overzicht van en uitleg over de verschillende merken die wij verkopen onder de pagina Hond en Voeding.

Maak gebruik van onze spaaraktie en ontvang een gratis zak hondenvoer van 15 kg.

Verzorging

Voor de verzorging van uw hond bent u bij Langhout's dierenspeciaalzaak aan het goede adres. Naast de verschillende soorten kammen en borstels voor de vachtverzorging, hebben we ook een groot assortiment andere producten op het gebied van bijvoorbeeld gebitsverzorging en andere verzorgingsproducten die bijdragen aan de gezondheid van uw dier.

Voor meer informatie over verzorgingsproducten kijkt u op: Hond en Verzorging.

Puppy Checklist

Bij de aanschaf van een nieuwe pup komt er een hoop op u af. Wat heeft u nou eigenlijk allemaal nodig voor de nieuwe huisgenoot. Onze puppychecklist geeft u de handvaten en geeft u uitleg wat u nou precies nodig hebt. 

Kijk voor meer info op: Puppy checklist

Hond op pad

Als u gaat wandelen met u hond wilt u natuurlijk dat de hgond er netjes bijloopt. Dat kan door middel van een mooie halsband met bijpassende riem. Of mocht u liever een tuigje aanschaffen dan bent u bij Langhout's dierenspeciaalzaak aan het goede adres. Ook voor vervoer in de auto zijn er diverse opties. Lees verder voor meer informatie op: Hond op pad.

 

 

Honden diepvriesvoer

Diepvriesvoer ofwel vers vlees kan een uitkomst zijn voor honden met problemen. Het verse vlees is de puurste vorm van voeding om het fiet dat er geen overbodige grondstoffen aan het voer zijn toegevoegd.

onden met een voedselintolerantie kunt u het beste 10 tot 14 dagen op vers vlees zetten om vervolgens in overleg over te stappen op een goede brok.

Wilt u meer weten over onze merken of over het geven van vers vlees kijk dan op: Hond en Voeding onder het kopje Vers Vlees

Geneesmiddelen

Parasieten zijn een groot probleem bij uw hond. Wij bieden de oplossing voor parasieten als wormen, vlooien en teken. Behandel uw dier op tijd en voorkom problemen. Wilt u meer weten over parasieten bij uw hond kijk dan snel bij Hond en Parasieten

Laat u adviseren door 1 van onze medewerkers. Merken die wij onder andere verkopen zijn : Bolfo Gold, Mansonil All worm, Milbemax, Advantix en Frontline.

Hondenspeelgoed

Speelgoed is onmisbaar voor uw hond. Door actief met uw hond te spelen voorkomt u verveling bij uw hond dat zich uit in ongewenst gedrag. Kijk goed hoe uw hond met speelgoed omgaat. Wilt u meer weten over hondenspeelgoed en welke merken wij verkopen kijk dan snel op : Hond en Speelgoed.

 
 

Hilvertsweg 115
1214 JB Hilversum
035 624 2003
info@langhoutdierenspeciaalzaak.nl


© Langhout Dierenspeciaalzaak Website laten maken Hilversum