Meer informatie
0356242003

dierenwinkel hilversum facebookActies &
Aanbiedingen

Kattenvoer

Katten zijn zeer kieskeurige dieren. Zodoende is er een breed assortiment voeding aanwezig bij Langhout’s dierenspeciaalzaak. Een goede voeding bij katten vormt de basis voor een gezond leven.

Krokante brokken zijn tevens ter voorkoming van gebitsproblemen die op lange termijn schade aan kunnen brengen bij uw kat. Wij zijn dealer van onder andere : Royal canin, Prins, Carocat, Bento Kronen, Hill’s en Lara Fitness

Verder hebben we een dierenarts-dieetlijn voor katten tegen onder andere blaas en nierproblemen.

Geneesmiddelen

Parasieten zijn een groot probleem bij uw kat. Wij bieden de oplossing voor parasieten als wormen, vlooien en teken. Behandel uw dier op tijd en voorkom problemen. Laat u adviseren door 1 van onze medewerkers. Merken die wij onder andere verkopen zijn: Bolfo Gold, Mansonil All worm, Frontline.

 

Feliway

Een veel gehoord probleem bij katten is : “mijn kat plast in huis.” De geur die uw kat achter laat is vaak zeer penetrant en bovendien moeilijk te verwijderen. De oorzaak is vaak stress. Katten zijn zeer gevoelig voor veranderingen in huis. (denk hierbij aan : nieuwe kat in huis, nieuwe inrichting, kat in de buurt erbij).

Feliway biedt bij deze “gestreste” katten een oplossing. Feliway is een verdamper voor in het stopcontact en verspreidt een feromoon waardoor uw kat zich op zijn gemak gaat voelen en geen ongewenst gedrag meer gaat vertonen. Vraag 1 van onze medewerkers voor advies als uw kat ongewenst gedrag vertoont.

Pet Porte microchip

Vreemde katten in huis zijn een bron van irritatie voor veel kattenbezitters. Langhout’s dierenspeciaalzaak is dealer van het kattenluik die werkt op de microchip van uw kat.
Op deze manier zijn ongewenste katten in uw huis verleden tijd. Laat u informeren over de mogelijkheden van dit luik door een van onze medewerkers.

 
 

Hilvertsweg 115
1214 JB Hilversum
035 624 2003
info@langhoutdierenspeciaalzaak.nl


© Langhout Dierenspeciaalzaak Website laten maken Hilversum