Meer informatie
0356242003

dierenwinkel hilversum facebookActies &
Aanbiedingen

Knaagdier

Knaagdieren zijn nog steeds gewilde huisdieren voor kinderen. Voor elk knaagdier kunt u bij ons terecht. Wij hebben een breed assortiment voor alle knaagdieren. De bekende merken zoals Supreme selective / Xtravital / Esve / Hope Farm / Versele laga vindt u allemaal bij ons. Maar ook voor ons spotgoedkope eigen merk kunt u bij ons terecht.

Vissen

Goudvissen zijn onder kinderen nog steeds populaire huisdieren. Laat u goed informeren bij een van onze medewerkers voor u er aan begint. Met de juiste verzorging kunnen vissen in een (grote) kom prima leven. Wij bieden u een assortiment aan kommen en glazen aquaria voor uw favoriete goudvis. Van de gewone oranje goudvis tot sluierstaarten en shubunkins, er is altijd wat te kiezen.

 

Vogels

Op het gebied van gezelschapsvogels kunt u bij ons precies vinden wat u nodig heeft. Van voeding tot kooien en nestkasten in het seizoen. Voor de parkietachtigen hebben we diverse soorten speelgoed in ons assoritment.

Buitenvogels

In de loop der tijd hebben wij onze buitenvogelafedeling flink uitgebreid. In het winterseizoen vindt u bij ons allerlei soorten voer voor verschillende vogels, van zaadeters tot insecteneters. Er is voor ieder wat wils.
Het eigen mengsel (samengesteld naar de diverse behoeftes van de buitenvogels) is een echte lekkernij voor alle kleine tuinvogels. Verder zijn er uiteraard diverse soorten slingers en voedersystemen te koop.

 
 

Hilvertsweg 115
1214 JB Hilversum
035 624 2003
info@langhoutdierenspeciaalzaak.nl


© Langhout Dierenspeciaalzaak Website design amsterdam